Over Ons

Informatie over Aaveste

Sinds 1954 is ons assurantiekantoor een begrip in Helvoirt en omgeving. Als verzekeringsadviseur bieden we persoonlijk en deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen. En sinds 2008 hebben we ons ook zeer verdienstelijk gemaakt in de uitvaartzorg. We kennen de regio als geen ander. En dankzij de unieke samenstelling van ons vakbekwame uitvaartzorgteam beschikken we over de benodigde kennis en ervaring binnen dit specialistische vakgebied. We halen uw zorgen weg en geven persoonlijke aandacht. Zo bouwen we samen aan een mooi afscheid, een dierbare herinnering. Natuurlijk hoeft u geen verzekeringsklant bij ons te zijn om gebruik te maken van onze uitvaartverzorging. Ook als u elders verzekerd bent kunnen wij de uitvaart verzorgen.

We zijn scherpe waarnemers die het grote geheel overzien en oog hebben voor zelfs de kleinste details. Niet voor niets staat er een valk op ons familiewapen. Een dier dat symbool staat voor onze manier van werken. Onze klanten staan altijd op de eerste plaats.

We geloven in het leveren van kwaliteit en werken continu aan het bieden van vertrouwen. Dat werkt, want de meest gehoorde zin is: ‘Fijn dat alles tot in de perfectie goed geregeld is.’

Aaveste verzekeringen & uitvaartzorg, Wiebe Smeulders, John Brouwers, Roland Kramer
Wiebe Smeulders, John Brouwers, Roland Kramer

Aaveste verzekeringen & uitvaartzorg

Torenstraat 29-A, 5268 AS Helvoirt

Aaveste