Verzekeringen

Informatie over verzekeringen

Als financieel adviseur bieden we persoonlijk en deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Voor zowel particulieren als ondernemingen.

We houden altijd rekening met uw wensen en zoeken naar een oplossing voor uw specifieke situatie. We geloven in het leveren van kwaliteit en werken voortdurend aan het bieden van vertrouwen. Naast het adviseren over verzekeringen, hypotheken en pensioenen komen we natuurlijk ook onze zorgplicht na. We houden het overzicht en de samenhang in de gaten zodat uw financiën en verzekeringen actueel en passend zijn bij uw persoonlijke situatie. Zo bent u er zeker van dat u niet betaalt voor onnodige producten en géén risico loopt. Dat is de service waar Aaveste verzekeringen & uitvaartzorg voor staat!

Overzichtelijk verzekerd

Online een verzekering afsluiten is niet moeilijk. De vraag blijft of u daarmee wel al uw risico’s volledig afdekt. Want goed verzekerd zijn, is meer dan een verzekering afsluiten. Het is onze taak om ook naar de samenhang van uw verzekeringsportefeuille te kijken. Welke risico’s wilt u wel en niet lopen? Als we dat in kaart hebben gebracht, geven we een advies op maat. Vanuit deze oplossing krijgt u overzicht in uw verzekeringen en inzicht in de afgedekte risico’s. U kunt bij ons terecht voor alle soorten verzekeringen. En mocht u schade hebben, dan handelen we die uiteraard af. Hierin komt vaak pas onze kwaliteit echt naar voren.

Onze verzekeringen

N

Uitvaartverzekeringen

N

Brommer- en autoverzekeringen

N

Ondernemersverzekeringen

N

Pensioenen

N

Arbeidsongeschiktheid

N

Levensproducten

N

Hypotheken

Schade melden

Wilt u een schade melden?
U kunt ons bellen tijdens kantooruren op 0411 – 64 14 68 of vul dit contactformulier in.

Advieskosten

Vroeger ontving de verzekeringsadviseur provisie van de verzekeraar bij het afsluiten van een verzekering. Vanuit de wet is nu vastgelegd dat de meer complexe verzekeringen en hypotheken niet langer op provisiebasis mogen worden afgesloten, maar betaald worden per advies. Het zijn namelijk producten waar uw persoonlijke situatie en de manier waarop u met risico’s wilt omgaan centraal staan.

We zijn ervan overtuigd dat we als financieel adviseur pas echt iets voor u kunnen betekenen als we u kennen. We komen daarom bij u thuis. Het oriënterende gesprek is altijd vrijblijvend. Pas als u naar een advies vraagt, brengen we een bedrag in rekening. Maar geen verrassingen. U ontvangt voordat we aan de slag gaan een offerte. Voor een advies op maat over een verzekeringsproduct betaalt u 75 euro. Wilt u ook een product afsluiten, dan betaalt u daarvoor nogmaals 75 euro. Hypotheken vergen een andere aanpak. Een hypotheekadvies kost 1.000 euro. Daaropvolgend een hypotheek afsluiten kost eveneens 1.000 euro. Meer informatie vindt u in onze dienstverleningsovereenkomsten.

Dienstverlening

We geloven in een persoonlijke en duidelijke dienstverlening. Daarom hebben we onze dienstverlening vastgelegd in dienstverleningsovereenkomsten. Daarin leest u precies waarvoor u betaalt en wat we daarvoor doen. Deze dienstverleningsdocumenten kunt u hier vinden en downloaden. Heeft u er vragen over, dan beantwoorden we deze natuurlijk graag. Uiteraard voldoen deze documenten aan de regels die de overheid aan de financiële dienstverleners heeft opgelegd. Wilt u meer weten over de regelgeving in de financiële wereld, dan kunt u terecht bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Mocht u niet tevreden zijn of een klacht hebben, vertelt u het dan aan ons. Alleen dan kunnen we er iets aan doen. Mochten we er vervolgens niet uitkomen, dan verwijzen we u graag door naar het klachteninstituut Kifid waar u uw klacht kunt indienen. Tot slot vinden we kennis, vertrouwen en kracht belangrijk. 

Geciktiricihttps://lisanshub.com/urun/office-2016-pro-plus-lisans-satin-al/

Aaveste