Wensen vastleggen in wilsbeschikking

online wilsbeschikking, Ondertekening wilsbeschikking Aaveste

Wensen vastleggen in wilsbeschikking

Uw eigen levenseinde is een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat. Maar als u overlijdt, is het vaak voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw wensen zijn. Dat voorkomt veel ingewikkelde keuzes op een moment vol verdriet. Wist u dat u uw uitvaartwensen kan vastleggen in een wilsbeschikking?

Met een wilsbeschikking worden uw eigen wensen stapsgewijs op papier gezet. Het is vast een geruststellende gedachte dat uw eigen afscheid is geregeld op de manier zoals u zou willen. Daarnaast is het een handig hulpmiddel om uw afscheidswensen te bespreken met de mensen waar u echt om geeft.

Uw wilsbeschikking moet u ondertekenen en voorzien van een datum. Het is verstandig om de wilsbeschikking te maken in aanwezigheid van een tweede persoon. Deze kan de wilsbeschikking medeondertekenen en erop toezien dat de uitvaart geschiedt zoals u dat wenst. Tot slot dient u aan uw omgeving duidelijk te maken waar u de wilsbeschikking bewaart.

Ontdek hoe u uw afscheid persoonlijk maakt

Vraag vrijblijvend ons wilsbeschikkingsdocument aan. Het helpt u met het vastleggen van uw uitvaartwensen en geeft inspiratie over hoe u uw eigen uitvaart echt persoonlijk maakt.

Download hier ons gratis wilsbeschikkingsdocument.

Vul u naam en e-mailadres in. U wordt daarna doorgestuurd naar een pagina waar u het wilsbeschikkingsformulier kunt downloaden, digitaal invullen en verzenden.

Hulp bij uitvaartwensen vastleggen

Wilt u graag hulp bij het invullen van dit wilsbeschikkingsdocument? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een persoonlijke afspraak om u te helpen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Als u dat wilt, leggen wij in detail vast wat uw wensen zijn. Wilt u een uitvaart vol traditie of juist eens iets heel anders? Alles is mogelijk. U bepaalt hoe uw afscheid verloopt en wat juist wel of niet de bedoeling is. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de uitvaartlocatie, de muziek, de sprekers en de teksten die u zou willen laten voorlezen.

De geruststelling dat uw uitvaartwensen bekend zijn

In het gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Het is voor uzelf een grote geruststelling als u weet dat uw wensen vastliggen en uw nabestaanden belangrijke keuzes niet hoeven te maken.

Uiteraard kunnen we ook in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten.

Wilt u uw uitvaartwensen graag bespreken? Bel ons voor het maken van een afspraak, telefoonnummer 0411 – 64 14 68. Of vul ons contactformulier in .

Gerelateerde berichten

Alles rondom het coronavirus

Alles rondom het coronavirus

Covid-19 en uitvaarten – update
– Draag een mondkapje tijdens het bezoek aan ons uitvaartcentrum.
– U kunt géén schriftelijke condoleances achterlaten.
– Houdt uw onderlinge afstand minimaal op 1,5 meter.
– Houdt uw bezoek zo kort mogelijk.
– Tijdens bezoek aan een overledene, zal er géén koffie en thee geschonken worden.

Lees meer
Checklist uitvaart

Checklist uitvaart

Checklist uitvaart Waarschuw de huisarts / huisartsenpost Neem contact op met een uitvaartverzorger Licht directe...

Lees meer
Aaveste