Jo van Geenen - van Abeelen

6 september 1940

21 oktober 2021

Ik heb het leven liefgehad, jullie allen evenzeer. Graag had ik hier nog wat vertoefd, helaas dat mocht niet meer. Wanneer iemand aan mij denkt, dan zonder veel verdriet. Bedenk het leven is maar kort, dus is mijn wens……. geniet!

Laat hier uw condoleance achter voor de familie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Berichten

 1. Stephanie et Loic schreef:

  Cher Robert, Toutes nos condoléances à toi et à ta famille, nous pensons bien à vous en ces moments difficiles.

 2. Ignaz en Rita Stokkermans-Loots schreef:

  Heel veel sterkte gewenst bij het verwerken van het grote verdriet en gemis van jullie lieve,goedlachse,sterke,altijd positief gestemde, nooit klagende moeder,schoonmoeder, oma en zus! Denk met oprechte warme gevoelens terug aan Jo,die een aantal jaren mijn sportief tennismaatje was…van harte medelevend Ignaz en Rita Stokkermans-Loots

 3. Nanco van Abeelen schreef:

  Lieve Angela, Paul en Robert, Gecondoleerd met het verlies van Jo. Heel veel sterkte de komende tijd! We denken aan jullie. Nanco, Sandra, Floor en Jelle

 4. Tim, Britt, Marco en Tobi schreef:

  Lieve Robert, Paul, Angela, gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en onze tante Jo. Heel veel sterkte de komende periode. Ik hoop dat jullie troost kunnen vinden in de mooie herinneringen, haar positiviteit en stralende lach. Onze gedachten zijn bij jullie. Rust zacht tante Jo.

 5. W en w van eck schreef:

  Wil jullie condoleren met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Hoop dat mooie herinneringen aan haar jullie sterken bij het gemis.

 6. Vinvent Bricharf schreef:

  Cher Robert, Nous vous présentons nos sincères condoléances et vous souhaitons courage dans ces temps éprouvants. Jeannine, Thibaut, laetitia et Vincent

 7. Roel,Kim Tjebbe en Thomas schreef:

  Lieve Robert,Paul en Angela, Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en onze tante Jo. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor nu en de komende periode. Er zal een kaarsje branden,en zijn onze gedachte bij jullie❤. Rust zacht tante Jo.

 8. Nathalie, Daniel et les enfants schreef:

  Cher Robert, nous te souhaitons toutes nos condoléances à toi et tes proches et pensons bien à toi en ce moment douloureux.

 9. Federico Perez schreef:

  My condolences to all family and close friends and relatives , she will certainly be now watching all of us from heaven. Many kisses to all

 10. Ton & Marike van Abeelen schreef:

  Lieve Robert, Paul en Angela, gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, onze tante Jo. Heel veel sterkte de komende periode. De wens van tante Jo zou ik in elk geval zo veel mogelijk omarmen: geniet, het leven is te kort.

 11. Emy en Jelte schreef:

  Lieve Familie, Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode van afscheid van jullie lieve (schoon)mama en oma. Afscheid van een lieve, zorgzame, verzorgde tante waar ik fijne herinneringen aan heb van onze gezamenlijke tenniswedstrijden in Moergestel, vrijgevig en altijd een lach op haar gezicht. Rust zacht lieve tante Jo. Liefs Emy Witlox Ook namens Jelte, Tijmen en Feline

 12. Anniek Maes - van Genuchten schreef:

  Heel veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden met het verlies van (o)ma. Harold, Anniek, Aron en Indy Maes

 13. Pim, Isabella, Liam en Emil schreef:

  Robert, Paul, Angela, vrienden en familie, gecondoleerd met het verlies van Jo. Heel veel sterkte, onze gedachten zijn bij jullie.

 14. Mark Koorevaar schreef:

  Paul, Angela, Robert, familie en vrienden heel veel sterkte gewenst. Rust zacht lieve Jo!

 15. Karin, Ben, Sijmen, Juuls en Diem Vesters-Koorevaar schreef:

  Lieve Angela, Robert en Paul, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve zorgzame mama. Heftig voor jullie om allebei je ouders te moeten verliezen. Papa inmiddels 31 jaar geleden en nu ook mama. Ik herinner me tante Jo als lief, zorgzaam, behulpzaam en altijd geïnteresseerd in een ander. We willen jullie alle kracht en sterkte wensen om dit enorme verlies ooit een plekje te kunnen geven. Onze gedachten zijn bij jullie 🙏❤️.

 16. Femke van de Pas schreef:

  Lieve Angela, Paul en Robert, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve Jo. Wat een lieve en optimistische vrouw was jullie moeder. Ik leerde haar pas echt goed kennen toen Angela en ik naar de middelbare school gingen. Een alleenstaande moeder met drie pubers en een hond en ook nog oppassen op Meggy en Claire. Ze deed het zo maar gewoon. En dan al die gekke kuren die wij als pubers hadden. Je moet het allemaal maar kunnen incasseren en er de humor van inzien. En dat kon Jo als geen ander. Angela en ik maakten vaak grappen over Jo: vooral over de overgang waar ze bij mijn weten jarenlang inzat ( “ wacht maar jullie beurt komt nog wel” riep ze dan met een handdoek in haar nek) of de plannen die ze had (zoals die dag dat ze een grote W in de tuin had gelegd vanwege een overvliegend vliegtuig. We kwamen niet meer bij). Jo zag er zelf gelukkig meestal ook de humor wel van in. Niet altijd meteen , maar uiteindelijk wel. Ik ben altijd graag bij jullie thuis gekomen en heb me ook altijd thuis gevoeld. Ik heb nog steeds het Frizzle sizzle rokje dat Jo ooit voor me genaaid heeft. Angela een fel gele en ik een fel roze. Wat was ik jaloers dat “ ons mam” zulke dingen niet kon! Terugkijkend was Jo er altijd. Altijd aan de gang, Altijd bezig. Niet lullen, maar poetsen, of achter het naaimachine. Dat was Jo voor mij. Achteraf gezien besef je pas hoe fijn het was dat ze er altijd was, voor jullie en voor anderen. Ze was er gewoon en dat maakte haar terugkijkend misschien juist zo bijzonder. Ik wens jullie alle sterkte en liefde bij het verwerken, van dit grote verlies van jullie lieve moeder. Ik ben blij voor haar dat ze niet heeft geleden en bewonder hoe jullie al die tijd voor haar hebben gezorgd. Zo goed als dat zij altijd voor jullie heeft gezorgd. Ik hoop dat jullie troost kunnen vinden in mooie herinneringen. Maar wat zal het stil zijn zonder haar. Ik denk aan jullie! Veel sterkte en liefde en hou elkaar vast .

Brand een kaarsje

Stephanie
01-11-2021

Luciana Gilligan
26-10-2021

Jelte, Emy, Tijmen & Feline
24-10-2021

Ben, Karin, Sijmen, Juuls en Diem Vesters-Koorevaar
23-10-2021

Aaveste